Musialabym jakos zatytulowac, nazwac to danie, ale jak...?
Ciecierzyce, fasolke biala, fasolke czerwona, groch luskany (po garsci)
zalewam woda na noc
nastepnego dnia kilkakrotnie plucze i gotuje przez godzine
w polowie dorzucam troche soczewicy i komosy
otwieram sloik z leczo wlasnorecznie przygotowanym (pomidory zblendowane, cukinia, papryka, sol, czosnek, cukier, pieprz, bazylia)
z ugotowanych ziaren ze 3 lyzki blenduje, w celu zageszczenia calosci
dodaje kminek, majeranek, oregano, bazylie, czosnek, suszone pomidory, chili
(teraz wszystko suszone)
i pyszny "gulasz" gotowy :)
Serweta Hardanger.
-
Mam na sprzedaz serwetkę Hardanger.Wymiary 24 cm x 48 cm. Cena 9 zł +
przesyłka. Kontakt zdzisia10000@wp.pl
21 godzin temu
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz